Maak training
Introductie
Via deze pagina kan een training digitaal voorbereid worden. Schrijf je oefeningen op een overzichtelijke manier onder elkaar en ga goed voorbereid naar de training toe. Bijkomende voordelen zijn dat je de training eenvoudig kunt delen en er ook samen aan kunt werken. Daarnaast creëer je automatisch een archief, waarin je alle gemaakte trainingen en bedachte oefeningen terug kunt vinden.
Algemene informatie
Als je een nieuwe training maakt, begint deze leeg. Het eerste wat je kunt doen is via de edit knop algemene informatie over de training invoeren. Het gaat om de volgende (optionele) informatie:
  • De datum aanpassen
  • De starttijd aangeven
  • De training een titel geven, door de team(s) waar de training voor bedoeld is in te voeren.
  • Een algemene toelichting geven bij de training.
Toevoegen en aanpassen
Via de 'Toevoegen' knop onderaan kan een lege oefening toegevoegd worden. Na het klikken op de knop kan de titel, het doel, de omschrijving en de duur van de oefening ingevuld worden. De duur van de training (in minuten) gebruikt de website om uit te rekenen wanneer de oefening start en eindigt, om een idee te geven over de totale duur van de training.


Met de 'Opslaan' knop onderaan wordt de oefening toegevoegd. De oefening kan hierna aangepast worden op dezelfde manier als het aanpassen van de algemene informatie zoals omschrijven onder 'Algemene informatie' hierboven.
Opslaan, terugvinden en delen
Trainingen zijn privé en maak je alleen voor jezelf (en de personen waar je de training zelf mee deelt). Om ervoor te zorgen dat anderen niet bij de training kunnen zijn er enkele acties nodig om zelf wel toegang tot de training te houden. Dit gaat via het menu rechtsonder de training.

De makkelijkste manier om toegang tot een gemaakte training te houden is door een account te maken en in te loggen. Hierdoor wordt de training aan je account gekoppeld en kan je deze altijd makkelijk terugvinden.
De tweede manier is door via het menu de link te kopiëren en deze ergens op te slaan.